Biografia

S hkollën fillore e tetëvjeçare i kreu në fshatin Shalës të Konispolit. Shkollën e mesme e përfundoi në vitin 1976 në Konispol të krahinës së Çamërisë. Pas shumë përpjekjesh, në vitin 1989, u diplomua për gjuhë-letërsi në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë, të Universitetit të Tiranës.

Ka kryer disa specializime në fushën e gazetarisë, botimeve dhe të marrëdhënieve publike e ndërkombëtare. Gjatë viteve 1991-97 ka punuar si gazetar në gazetën “Çamëria” dhe kryeredaktor në gazetat “Kombi” e “Dielli”. Vazhdon të drejtojë Shoqatën Kulturore “Bilal Xhaferri” dhe Shtëpinë Botuese “Bilal Xhaferri”. Që nga viti 1995 boton revistën e përmuajshme “Krahu i Shqiponjës”, si vazhdimësi e botimit me të njëjtin titull të Bilal Xhaferrit në Chicago, SHBA.

Krijimtari

Të reja

Menu